Vuggestue

Velkommen til vuggestuegruppen i Nørre Alslev Private Børnehus

Vi glæder os til at lære jer som familie at kende og vil gerne give jer et lille indblik i vores hverdag.

Vuggestue

Måske er det første gang Jeres barn skal starte i daginstitution, det er derfor vigtigt for os, at man føler sig velkommen. Vi er en integreret institution hvilket betyder, at Jeres barn ikke skal skifte institution idet I er sikkert en børnehaveplads. I dagligdagen lægger vi stor vægt på det tætte og nære, og vi bestræber os på at børnene får den fornødne ro til at fordybe sig i de ”små” ting i hverdagen.

For at give Jeres barn en så blid start som muligt i vuggestuen, ser vi gerne, at I eller en af barnets nærmeste er sammen med barnet i vuggestuen de første dage. En voksen fra personalet vil primært tage sig af indkøringen, så barnet lærer den voksne at kende og blive tryg ved.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn, når det starter i vuggestuen. Derfor opfordrer vi jer forældre til, at fortæller os alt om Jeres barn og medbringer en planche af den nærmeste familie (vi har materialer til rådighed). Planchen giver en masse snak med barnet om noget genkendeligt, så derfor må der meget gerne være billeder af mor/far/søskende/kæledyr.

Jeres barn er tilknyttet vuggestuen frem til de bliver 2 år og 10 måneder. På stuen er der tilknyttet 3 faste personaler, 2 pædagoger og 1 medhjælper. Ved sygdom eller andet fravær vil der være vikar eller et fast personale fra huset.

Jeres barn sover i barnevogn til de bliver 2 år. Herefter sover de inde i en lille seng som huset har. Barnevogn og sengelinned er noget I som forældre selv skal medbringe. Vi har låne dyne og pude, men man må også gerne selv vedbringe.

Vuggestue

Børnehuset åbner kl. 6.25 og det er altid hos Rødderne vi åbner, både for vuggestuebørn og børnehavebørn, og der serveres morgenmad frem til kl. 7.30 for de børn, som ikke har haft mulighed for at spise hjemme. Kl. 9.00 og ca. kl. 14.00 spiser vi et mellemmåltid, frokosten spiser vi ca. kl. 11.00. Børnene lægges til at sove omkring kl. 12.00.

Det er vigtigt for os, at der er en tæt dialog mellem forældre og personale, så Jeres barn kan få en god og tryg hverdag. Skulle I som forældre have nogle spørgsmål er i altid velkommen til at kontakt os.